PartyBand
Goed Verhaal
'sinds 1998'
Boek ons hier!

Muzikale ondersteuning van uw bedrijfsfeest


Als bedrijf heeft u ook zo nu en dan iets te vieren. Dat kan een jubileum van het bedrijf zijn, verhuis naar een nieuw pand, een heropening na overname of bijvoorbeeld een feest om een succesvol jaar gezamenlijk met uw personeel af te sluiten. Er zijn meerdere redenen om met uw personeel een bedrijfsfeest te vieren. In sommige gevallen is het mogelijk om dit binnen het bedrijf te organiseren, in andere gevallen op externe locatie.

Naast een goede catering, sfeervolle aankleding van de feestruimte, passende versieringen mag op zo'n avond een goede band natuurlijk niet ontbreken! Partyband Goed Verhaal heeft jaren ervaring met het muzikaal invullen van bedrijfsfeesten.

Een feest met een thema?


Steeds vaker worden wij gevraagd om thema feesten te begeleiden. U kunt denken aan thema's als country, 50's & 60's, of eventueel Kerst. wat is er leuker om tijdens zo'n feest, naast lekkere dansmuziek, ook muziek te horen die past bij het thema. Op die manier sluit de muziek nog beter aan bij uw geplande feest.

Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheid om uw bedrijfsfeest van een set speciale 'thema' muziek te voorzien. Wij denken graag met u mee. ook als het gaat om aankleding en verlichting van de zaal.

Lees hier reacties van feesten waar wij gespeeld hebben.

band voor personeelsfeest, band bedrijfsfeest, band personeelsfeest
coverband bedrijfsfeest, coverband personeelsfeest, band voor personeelsfeest
Stacks Image 15